18.5.12

Οι παιδόφιλοι της Ολλανδίας δικαιώθηκαν από το δικαστήριο της Χάγης.

Το δικαστήριο της Χάγης δικαίωσε τους παιδόφιλους της Ολλανδίας, και μάλιστα ως πολιτικό κόμμα.

Αυτό να το βλέπουν όσοι διατείνονται υπέρ του ξηλώματος των χρηστών ηθών της κοινωνίας μας. Ενδεχομένως τα αποκαλούμενα χρηστά ήθη να είναι υπερβολικά ή αναχρονιστικά, αλλά πάντα παραμονεύει το άλλο άκρο που είναι πολύ εύκολο να ξεπέσουμε εκεί.

Πρώτα ξεκινάμε με το " έλαμωρεδεβαριέσαιναούμ"  μετά να ένα τραγουδάκι με δροσερό αλλά σάπιο περιεχόμενο, μετά αυτό που έλεγε το τραγουδάκι γίνεται αυτονόητα κάτι το "νορμάλ" … μετά … φτάσαμε στο ότι ο παιδόφιλος είναι o "νορμάλ" ενώ εμείς πλέον θα είμαστε οι ανώμαλοι.

Δηλαδή σε λίγο αν κάποιος πηδάει το 12χρονο παιδί σου, θα είναι νόμιμος,  ενώ αν εσύ αντιδράσεις θα είσαι ο παράνομος και θα τιμωρηθείς!

Ξυπνάτε!

Ήρθε η εποχή όπου το Φώς θα θεωρείται Σκότος και το Σκότος θα θεωρείται Φώς.

Έρχεται η Νέα Τάξη Πραγμάτων και σας έχει πιάσει στον ύπνο.
Αν αυτό το δικαστήριο δικαίωσε τους παιδόφιλους, που έχει φτάσει η "δικαιοσύνη" σήμερα και τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτήν;
Αντί να προσπαθήσουν να φτιάξουν τα στραβά και τα ανάποδα της κοινωνίας μας, προσπαθούν να χαλάσουν τα σωστά.
 
Πρόοδος της ανθρωπότητας είναι το πήδημα των 12χρονων;
 
Μπράβο Χάγη, καλά πάς.

Αλλά θα μου πείς ... και εκείνοι τα ίδια μούτρα έχουν.

Από τέτοιους ανθρώπους περιμένουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη και να αποκατασταθεί η οικονομική τάξη και η πολιτική ηθική;
Γιατί δάκρυσε η Λιάνα Κανέλλη... 

Με δυσκολία μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της η Λιάνα Κανέλλη, η οποία μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, αναφέρθηκε στην πρωτοφανή απόφαση του δικαστηρίου της Χάγης να νομιμοποιήσει το Κόμμα Παιδόφιλων της Ολλανδίας.
Η βουλευτής του ΚΚΕ αντέδρασε έντονα και υποστήριξε πως με την απόφαση αυτή «νομιμοποιείται ο σεξουαλικός τουρισμός στο βωμό της ανάπτυξης».
«Για να ζήσουμε θα πρέπει να πιάσουμε τον κώλο των παιδιών; τι θα γίνει θα πρέπει να βγάλουμε τα κορίτσια στο πεζοδρόμιο από τα 12», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Κανέλλη.
Σημειώνεται πως οι δυο βασικοί στόχοι του συγκεκριμένου κόμματος της Ολλανδίας διαβάζουμε στο newpost.gr, είναι η νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών, η νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για προσωπική χρήση.

1 σχόλιο:

Kyris είπε...

Είναι παλιό, συνέβη το 2006. Το κόμμα έχει διαλυθεί
http://www.adressit.com/pedonkielto