16.4.12

Μήνυμα από ένα παρθένο νησί.


2.000 μίλια μακριά από τον πολιτισμό, σε ένα νησί που η φύση έφτιαξε από κοράλλια και άμμο, συμβαίνει κάτι που πρέπει να μας ανησυχήσει ιδιαίτερα.  
Στα παρακάτω βίντεο θα δείτε νεκρά μωρά Albatross. Οι γονείς τους μεταφέρουν φαγητό στα φωλιές για να ταΐσουν τα μικρά τους. Δυστυχώς οι γονείς Albatross αντιλαμβάνονται τα διάφορα πλαστικά σκουπίδια ως "τροφή" και με αυτά ταΐζουν τα μικρά τους. Τα στομάχια των μωρών γεμίζουν με πλαστικά σκουπίδια που επιπλέουν στον ωκαιανό και βρίσκουν φρικτό θάνατο από πείνα, τοξικότητα και σοκ.

Νεκρό μωρό Albatross με γεμάτο στομάχι από πλαστικά.

Να ποιοι είμαστε εμείς, οι επιστήμονές μας, οι άρχοντές μας που διοικούν και γενικά ιδού ποιος είναι  ο πολιτισμός μας!



Φυσικά οι "οικολόγοι" και περισσότερο οι οικολόγοι ελλάδος βλέπουν ώς μόνο κακό τους κυνηγούς.

Δυστυχώς το ίδιο συμβαίνει και με τς θαλάσσιες χελώνες όπου τρώβνε τις νάιλον σακούλες που βρίσκουν πεταμένες στην θάλασσα γιατί τις αντιλαμβάνονται ώς τροφή (μέδουσες). Γεμίζουν τα στομάχια τους με νάιλον και μετά πεθαίνουν.

Δείτε στο τέλος  αυτού  του βίντεο  ένα Albatross να πεθαίνει στην παραλία. Κοιτάξτε τα μάτια του!


Αποκαμωμένο  από την πείνα και τον πόνο  δεν μπορεί να κουνήσει ούτε καν τα φτερά του και περιμένει τον θάνατο.    Κοιτάξτε την έκφρασή του, και θυμηθείτε την   την επόμενη φορά που ετοιμάζεστε να πετάξετε ένα σκουπίδι στην θάλασσα ή οπουδήποτε αλλού!   Συνειδητοποιήστε τι κάνετε!

Εξελίσσομαι σε μεγάλος μισάνθρωπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: