13.12.11

Την Εσχάτη των Ποινών !!!

Δεκεμβρίου 13, 2011. Από την Ναυτεμπορική:

Εξήντα δύο πρώην βουλευτές της ΝΔ και 52 του ΠΑΣΟΚ περιλαμβάνονται μεταξύ των 117 πρώην βουλευτών που διεκδικούν αναδρομικά, και με το νόμιμο τόκο, αποδοχές εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, αλλά και αποζημιώσεις για ηθική βλάβη.

Για παράδειγμα, κάποιος βουλευτής που διατήρησε το αξίωμά του 37 μήνες (τρία χρόνια και κάτι) διεκδικεί διαφορές βουλευτικής αποζημίωσης ύψους 240.196 ευρώ συν τους νόμιμους τόκους. Επιπλέον, όλοι σχεδόν διεκδικούν από το ελληνικό δημόσιο και χρηματική ικανοποίηση ύψους 10.000 ευρώ για την ηθική βλάβη που υπέστησαν, από τη μη αναπροσαρμογή των αποδοχών τους.

Έλεγα παλαιότερα λοιπόν,  ότι πραγματική κρίση δεν υπάρχει. Έλεγα επίσης ότι αν πληρώσουμε τους έκτακτους φόρους που μας επιβάλουν τότε γιατί να μην βάλουν κι' άλλους;

Σήμερα βλέπω ότι οι βρικόλακες είναι ακόμα εκεί. Μόλις μύρισαν το νέο αίμα (χρήματα που μαζεύτηκαν από τους έκτακτους φόρους) πήγαν σαν υπνωτισμένα βαμπίρ να πιούν. Καλά κάνετε και πληρώνετε τα χαράτσια, να βγάζουν εκείνοι τα χρήματά τους έξω στις "ανερχόμενες οικονομίες" και εσείς να φτάσετε να φυτεύετε πατάτες στη γλάστρα για να φάτε. 

Ζητάτε αποζημίωση για  ηθική βλάβη ρε καραγκιόζηδες, επειδή  δεν αναπροσαρμόστηκε ο μισθός σας; 
 Τότε όλοι αυτοί που είδαν τον μισθό τους να μένει μισός ...
όλοι εκείνοι που κλείνουν τα μαγαζιά τους και μένουν άνεργοι ζητιάνοι ... 
και που το έπαθαν από εσάς που κάνατε δήθεν το κουμάντο της χώρας  ... 
αυτοί τί πρέπει να ζητήσουν; Μήπως την εκτέλεσή σας για έσχατη προδοσία;

Δεν υπάρχουν σχόλια: