28.9.10

Τα τσιπάκια και η "Νέα Τάξη Πραγμάτων"

Τα τσιπάκια που η «νέα τάξη πραγμάτων» θέλει να μας «φυτέψει»... είναι πια γεγονός!!! Στην Αμερική άρχισαν τα διαφημιστικά σποτ!

Το τσιπάκι λανσάρεται ως τρόπος εντοπισμού ηλικιωμένων ατόμων και παιδιών που μπορούν να χαθούν, αλλά και για κάποιες ιατρικές εφαρμογές. Προσέξτε στο βίντεο την χαλαρωτική μουσική και το ότι όλοι χαμογελούν ευτυχισμένοι.
Προσέξτε οτι σχεδόν στην αρχή του βίντεο δείχνει πρώτα ένα πανάκριβο κόσμημα στο λαιμό της κυρίας, και αμέσως εστιάζει στο τσίπ, μεταδίδοντας υποσυνείδητα το μήνυμα ότι το τσίπ είναι κάτι εκλεπτυσμένο και πολύτιμο! 
Κατ αυτόν τον τρόπο "φυτεύουν" στο μυαλό του θεατή το "μήνυμα" της ασφάλειας και της ευτυχίας.
Πόρνη, βρώμα, Διαφήμιση !!!   Έχεις καταλήξει όπλο στα χέρια των δυνατών!!!


Αν δεν μπορείτε να δείτε καλά το βίντεο στην σελίδα μου, δείτε το εδώ.

Το "μαραφέτι" δεν είναι κάτι νέο. Είχαν προσπαθήσει να μας υποχρεώσουν να το βάλουμε πρώτα στα κατοικίδιά μας. Τότε έγραφα τα αρνητικά της εφαρμογής του.

Κοιτάξτε στο παρακάτω βίντεο με ποιόν τρόπο το εμφυτεύουν σε δευτερόλεπτα. Μετά την εμφύτευση μετατρέπεσαι σε περιφερειακό του ηλεκτρονικού τους υπολογιστή.





Η επόμενη κίνηση είναι αυτό το τσίπ να είναι τα κλειδιά σου, η ταυτότητά σου, οι καταθέσεις σου κλπ.

Πού είναι το κακό ρε Ιχνηλάτη;

Το κακό είναι ότι το pc τους θα γνωρίζει που είσαι, πότε πήγες πού, με ποιούς ήσουν, τι και πότε το αγόρασες, αν αγόρασες κάτι μετά την διαφημιστική καμπάνια κλπ ...
Σε συνδυασμό με την χαρτογράφηση των γονιδίων σου πού "ήδη έχουν", θα γνωρίζουν με στατιστική την συμπεριφορά και τις ικανότητες του κάθε τύπου γονιδιώματος άρα και εσένα.

Τι σημαίνει αυό;
Σημαίνει πάμπολλα, αλλά περισσότερο σημαίνει οτι θα γνωρίζουν το τι θα κάνεις σε μιά δεδομένη στιγμή, που ακόμα και εσύ ο ίδιος δεν θα γνωρίζεις, και θα ενεργούν προβλέποντας τις αντιδράσεις σου.
Κατάλαβες δούλε;

Το τσιπάκι είναι η νέα και ισχυρή όσο ποτέ άλλοτε μορφή ελέγχου, καταπίεσης και δουλείας.

2 σχόλια:

bees-spell είπε...

Κατάλαβα φίλε. Και να είσαι σίγουρος ότι αν δεν μας πιάνουν απο τα RFID που είναι κατά κάποιο τρόπο εμφανή και για μικρή απόσταση, θα μας πιάνουν απο τα κινητά που κρύβουν χίλιες μύριες πληροφορίες και στατιστικές και θα κάνουν το μυαλό μας να τρελαθεί απο το πάθος της ιδιοτικοποιησής μας. Με λίγα λόγια:

Αστους να αναλύουν την κινησή σου. 'Ισως να είναι και για καλό σου σε περίπτωση κινδύνου.

Αστους να να σε ελέγχουν για το που βρίσκεσαι και τι κάνεις.

Αστους να χάνουν το χρόνο τους μαζί σου νομίζοντας ότι έπιασαν το <>.

Εάν έχει κάτι να κρύψει ο κάθε ένας απο εμάς θα φανεί στα πρώτα βήμματα.
Εάν κάποιος θέλει να κατασκευάσει κάτι που να εξευτελίσει τον συνάνθρωπό του για διάφορους λόγους......
Τότε τι να πώ.....

Είμαι καμένο χαρτί θα έλεγα.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία σου Παναγιώτη και συγνώμη εάν είμαι δυσνόητος.

IxNiLaTiS είπε...

Φίλε bees-spell το RFID είναι μικρής εμβέλειας αλλά μπορεί να γίνεται αντιληπτό παντού όταν τοποθετηθούν scanners σε συγκεκριμένα σημεία πχ στους σταθμούς των μετρό, των λεωφορείων, στα διόδια, στα καταστήματα, στους δρόμους, σε κτίρια κλπ για "λόγους ασφαλείας".
"Για το καλό σου".

Βέβαια αν δεν είσαι παράνομος δεν έχεις κάτι να φοβηθείς από την δικαιοσύνη.

Το πρόβλημα είναι ότι το RFID είναι ο πρόδρομος (το πρώτο βήμα) ενός συστήματος που θα μαζεύει πληροφορίες για την προσωπικότητά σου, δηλαδή τις προτιμήσεις σου, τις ανασφάλειές σου, τις ανοχές σου και τις αντοχές σου.

Σε λίγο το RFID ή κάποιο άλλο τσιπάκι θα αντικαταστήσει πολλά πράγματα της καθημερινής χρήσης, αλλά περισσότερο τα χρήματα. Θα ψωνίζεις στο supermarket ή στο περίπτερο, και αντί να δίνεις νομίσματα, θα ακουμπάς το χέρι σου στο scanner, και αυτομάτως τα χρήματα (αριθμοί) θα φεύγουν από τον λογαριασμό σου και θα πηγαίνουν στο δικό τους. Δεν θα κουβαλάς χρήματα μαζί σου γιατί δεν θα υπάρχουν!

Και λοιπόν ποιο είναι το πρόβλημα ρε ιχνηλάτη; Απεναντίας δεν θα κινδυνεύουμε από κλοπές και ληστείες!

Σήμερα το χρήμα είναι ανώνυμο. Με το τσίπ θα γίνει επώνυμο, και δίχως τσίπ δεν θα μπορείς να κάνεις βήμα.

Το πρόβλημα είναι ότι όλα πλέον τα αγαθά θα πωλούνται με κωδικό, και θα γνωρίζουν πότε αγόρασες και τι, δηλαδή θα ξέρουν αν η ομάδα ατόμων που έχουν το τάδε γονίδιο, είναι επιρρεπείς σε αυτού του είδους την διαφήμιση ή την άλλη. Θα σου βρουν το "κουμπί" και θα γίνεις μαριονέτα στα χέρια τους. Θα γνωρίζουν τι ιδεολογία θα πρέπει να σου πλασάρουν για να συμφωνήσεις με τις επιδιώξεις τους (τεχνική της ήπιας ισχύος) … κλπ. Μεσαίωνας και μάλιστα χειρότερος.

Επειδή αυτός ο κόσμος είναι πλασμένος έτσι που να ισορροπεί με την συνύπαρξη "αντιθέτων δυνάμεων", μέσα του υπάρχει και το "κακό", ως αντίθετη ροπή προς το "καλό" (θα θίξω σε άλλη ανάρτηση το πρόβλημα του ΚΑΚΟΥ και την πνευματική, αιθερική και υλική φύση του). Έτσι λοιπόν αυτές οι πληροφορίες δεν θα συσσωρευθούν μόνον για καλό αλλά και για κακό.

Όταν δηλαδή κάποιος γνωρίζει ότι μπορείς να αντισταθείς σε έναν Α΄ τρόπο επιβολής των σχεδίων του, τότε θα εφαρμόσει κάποιον άλλο τρόπο που είδε ότι δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις. Θα διακρίνουν τον κόσμο σε ομάδες ανάλογες της ιδιοσυγκρασίας των ατόμων, και θα αντιμετωπίζουν την κάθε ομάδα ξεχωριστά και αποτελεσματικά.

Το κινητό τηλέφωνο δεν το κουβαλάς πάντα επάνω σου, και δεν μπορεί να δώσει τόσες πληροφορίες όσες το τσίπ.