19.3.10

Πώς μας πουλάνε. Max Keiser on the Greek Crisis - Δείτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αυτό το βίντεο!


Ζωντανή συζήτηση στο Al Jazeera με δύο Έλληνες, τον Κώστα Υφαντή που είναι λέει πρόεδρος του Ελληνικού κέντρου Ευρωπαικών μελετών, τον Τζων Σφακιανάκη – οικονομολόγο και επικεφαλή της τράπεζας Saudi Franzi, και ο οικονομικός αναλυτής Max Keiser ζωντανά απο το Παρίσι.


Χαμός! HORCA !

Το βίντεο ξεκινάει με τους δύο Έλληνες κυρίους να αναλώνονται στις κλασικές νεοελληνικές κουτοπόνηρες αναλύσεις περι της τραγικότητας και της σοβαρότητας της κατάστασης, πόσο οργισμένος είναι ο κόσμος, τα σκληρά τα μέτρα, πρέπει να τακτοποιήσουμε τα οικονομικά μας, (με ενδιάμεσα κάποια σπαρταριστά στιγμιότυπα) οτι αυτοί που διαδηλώνουν δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα της δυσαρέσκειας, οτι πρέπει να δεχτούμε την κατάσταση και οτι ΓΙΑ ΟΛΑ φταίει ο λαός και λοιπά και λοιπά και λοιπά. Πλήρη ταύτιση και συνεννόηση, προφανώς μιλημένοι και προετοιμασμένοι απο τους “δικούς” μας εδώ και στην Ευρώπη.

Και μόλις τελειώνουν οι νεοελληνικές δικαιολογίες, παραλαμβάνει ο Keiser και τους κάνει ΡΕΖΙΛΙ!

Και δείτε τι έγινε! Ο άνθρωπος, εξερράγη! ΕΞΕΡΡΑΓΗ για πράγματα που έπρεπε να έχουμε επαναστατήσει εμείς εδώ και χρόνια! Θα έπρεπε να ντρεπόμαστε ρε.

Ευχαριστώ πραγματικά τον χρήστη fbobolas που μέσω του twitter μετέδωσε το εξαίρετο βίντεο και το omadeon.wordpress που απο το κανάλι του στο YouTube ανέβασε το βίντεο με Ελληνικούς υπότιτλους.

Δείτε το βίντεο εδώ:







ή στο youtoube

3 σχόλια:

Φώτης Λαουτάρης είπε...

Παναγιώτη παρατήρησε τα μάτια τους όταν μιλάνε.
Δείχνουν ότι συνειδητά λένε ψέματα.
Είναι πουλημένα λαμόγια ,τρωκτικά χρυσοπληρωμένα.

Beekeeper είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=p9JsRYV_FlM


kai edw ta idia leei allos.

IxNiLaTiS είπε...

Σε είχα προλάβει :)

http://ixnilatis33.blogspot.com/2010/03/alex-jones-on-greece.html

Πραγματικά ... όλοι έχουν καταλάβει τα καλοστημένα παιγνίδια εις βάρος της Ελλάδας και άλλων κρατών, εκτός από τους 300.

Ή μήπως είναι και εκείνοι στο παιγνίδι; Τι να υποθέσω πιά;